baby tak berak

Hai, baby saya baru 19 hari tapi hari ni dia tak berak lagi. Agaknya kenapa ya? Tapi dia kencing dah balik2.. Saya risau klau itu mungkin merbahaya. Full bf dah masih ada kuning.

2 Balas

bby memang mcm tu sis..mgkin esk dia berak la tu ank sy dlu mcm tu..klau bab kuning tu ank sy pernah kna kuning smpai sebulan..nurse ade bgi thu klau kuning lmbt trun darah bby mgkin x sma dgn ibu..sbb tu kuning tu lmbt turun..klau sis ragu2 tnya dkt dokter atau nurse dkt kk

It's okay mummy, full bf no worries. Boley cuba exercises cycling kaki baby utk bantu dia berak. Sy pun selalu buat even baby da 6 months skg 😁😁