Pregnant 8 weeks

Hai Asslmualaikm mommies. nak tnya normal ke bila scan dekat klinik tak nampak hearbeat lagi? Sebab td scan doc x jumpa heartbeat. Ikutkan da 8 weeks. Risau sgt takut kantung kosong. #firstbaby

10 Balas

Tunggu nanti 2 3 weeks scan lg. Mcm sy sepatutnya dah 9weeks scan nampak kantung je 3minggu lg scan bru nmpak heart beat Sbb sy punya period takberapa cantik lepas stop depo so dr kata baby mgkin ada sedikir kecik seminggu banding ikut tarikh last period tuu.. sy dpt 2 due date bersalin 😅😂

2y ago

Ok yeke. Tq sis. Lega dgr.. rse down sgt