Pregnant 8 weeks

Hai Asslmualaikm mommies. nak tnya normal ke bila scan dekat klinik tak nampak hearbeat lagi? Sebab td scan doc x jumpa heartbeat. Ikutkan da 8 weeks. Risau sgt takut kantung kosong. #firstbaby

10 Balas

Sesetengah ibu 9 weeks je baru nampak, depends ada yg awal and ada yg lambat. Jgn risau & stress kan badan, just be positive all the time. Boleh try klinik swasta lain bila sampai 9 weeks. Meanwhile makan vitamin folic acid dulu. After breakfast, in the morning 1 tablet.

2y ago

Sbb tu kita selalu kena try different opinion, jgn risau❤️