ubat perancang

Hai asslam sy nak tnya sini sp yg mkan ubat perancang ye. Macam mana makan n bila dia mai priod atau xdtg priod.. Sy dah makan 1kotak selalu makn time 12mlam so dah hbs 1kotak xpriod pon lg.. Nak kena smbung mkan yg lain ke tak payah tggu je dia priod

1 Balas

Mkn pil perancng mmg akan ada effect sma ada x dtg haid atau haid kerap dtg..bgantung juga pada hormon seseorang.ada yg sesuai dan ada yg x sesuai.my sil x dtg haid bbulan2 lps mkn ubt prncng..bila dia stop mkn period ok pula,