stress n takut

Hai assamualaikum smua ibu2...sy xthu nk mulakan Dr mn...21.10.19 ni sy akn buka buku pink tp yg sy risaukan ialah sy ngadung ank x sah...sy buntu..sy ad bgthu psgan sy tp dy. Mcm xambik Thu ...sy ase mcm dy buat sy mcm pelepas nafsu dy...sy dh ad ank girl tp. Sme jgk x sah...ank 1 tu ngn lki lain ank 2 lki lain....sy xthu Nk ngadu kt spe LG...sy tkt nk bgthu family Syy... Smpy sy pkir nk ggurkn je...8week lbh kndungn sy

35 Balas

awak dah buang nikmat yg allah bagi. pd saya better bagitahu family. diorang accept or tak itu terpulang then mental fizikal kena sedia. dosa yg kita buat jangan lepaskan pd bayi tak berdosa. awak rasa dosa awak terhapus kalau awak gugurkan dia? mana tahu baby tu akan jadi penjaga awak dan dia akan doakan awak suatu hari nnti. bila dia besar didik dia dengan baik. please be positive. jangan menyesal kemudian hari . dan banyakkan bertaubat. maaf kalau saya cakap berlebihan tp kita kena gunakan akal sebelum bertindak. may allah make it easy for ur journey.