set berpantang

hai assalamualikum. nak Tanya siapa Ada pengalaman pakai set berpantang dari sendayu tinggi ST. dlu anak first sy pakai NR . Kali ni macam nak tukar Selera pulak. sy banyak tgk review yg set ST dpt Bantu turunkan byk kg lepas bersalin ??

1 Balas

Sy serik mkn jamu dlm pantang.. Nak2 ST, sehari pun taik blh keras.. Kalo byk hari, xtahu la mcm mana. . Anak sulong haritu smpai terkoyak balik.. Menangis2 nak membuang.. Baik amalkan borage plus..

5y ago

Better x pyh.. Tp terpulang.. Mgkn kena bykkam air kosong