Hb low 29 minggu

Hai assalamualaikum Sya nak tnye mcm mne nak naikkan hb sebab dah mcm2 cara Sya buat tapi masih hb rendah Dan sampai doktor suruh masuk hospital untuk rawatan seterusnya 😊

2 Balas

Allahuakhbar.. Sy juga sis.. risaunya. Mcm2 dah mkn. Ubat Kk 4 biji, susu dah jarak 2 jam, pati gulsan, Vco, air rendaman buah kering+kurma cina, susu kambing, jambu batu, kacang kuda, dragon fruit, telur burung puyuh, buah delima semua dah amalkan... Hb makin drop adalah.. Apa ya masalah? Sis ada cuba jus mamariam ke? Sy nk try tu pula. huhu...

2y ago

Sya pun nak cuba jugak jus mamariam..dah mcm2 buat tpi mcm tu jgk

makan sotong, hati ayam, bayam merah, cuba lah kalau x naik juga.. kena refer dktor lagi