Mudah menangis

Hai assalamualaikum , sy hamil 7 minggu , sy nak tnya . Kenpa ye sy mudah menangis dan terasa hati ? Padahal sebelum ni sy seorg yg keras hati . Ade spe2 ke mcm sy?

2 Balas

iya mmg normal. saya jenis yg kental jgk. nangis dpn husband pun kalau tgk cerita je. skrg ni benda kecik jadi sensitif 😅 sabar je, doa supaya dikuatkan hati. emosi kena jaga

2y ago

Hehe . Ok inshaallah sy boleh kawal . Kdg2 husband sy ckp biasa je . Tp sy anggap dia marah sy😂

mmg emosi sering jd emotional bila preggy so try remain positive dan elak negative environment