Cabut gigi

Hai, assalamualaikum saya nak tanya, kalau saya nak cabut gigi garham boleh ke? Sebab berdenyut sangat². Menganggu tidur. 😢 Ada effect ke dekat baby? Tq.

3 Balas

masa sy pregnant ank 1st gigi sy sakit sgt smpai tak boleh nak sentuh langsong.. pi klinik gigi mula mula doc tak bgi cabut sbb risau effect kt baby.. nak X-ray pun tak boleh.. tpi sy merayu jgk nak cabut sbb tak boleh nk makan, last last doc pakar duduk sebelah pantau keadaan sy masa cabut gigi tu.. semua okey je cuma semangat kena kuat sikit, jgn ikut perasaan takut sgt..

2y ago

oh same dgn sy la skrg sis

pg jela. tye doctor gigi tu. bgitau awk mengandung. pandai la die nnti nk bgi awk cabut ke x .

jgnn ramai yg gugur