Please help me ,gigi sakit sangat

Gigi garham bawah saya berlubang, then stiap kali tidur malam terasa berdenyut denyut and rasa xtahan sangat..ble pergi checkup selalu lupa tnyaa doctor ,tp boleh ke kita cabut gigi time pregnant?ada effect kee sakitnya ke perut?cuba nak tau je..sbb nk tggu next checkup bln dpn ,lama sangat nk tnya doctor ..

1 Balas

Boleh cabut sblm masuk trimester ke-3

5y ago

Ok sis ..terima ksh...kne tnya doctor dlu laa kan.tula sy pn nk buat dkt swasta nk kurgkan rasa skt tu..tp xsure yg tu jee ..btw thnks a lot