Hospital Serdang/Putrajaya?

Hai. Assalamualaikum. Saya da masuk 34w. Sebelum ni dah decide dgn suami nak bersalin di hospital serdang. Tapi saya buat lagi survey, hospital serdang macam ada issue sikit dari segi x cukup katil, tido berhari-hari di sofa sementara nak tunggu katil kosong n ada nurse/doc yg paksa operate. So as a first timer, nak minta pendapat mommies yg ada kat sini, which one is better? Hospital serdang atau hospital putrajaya? Bukan rate Full Paying Patient (FPP) ea. Rate biasa je.

1 Balas

Ikutkan better putra la..tp putra mahal ckit dr gh lain sbb dia first class... depo kene letak rm800 sebelum warded... 4beded rm60 klu single bed rm150... per night... klu branak normal maybe x smpi 1k.. klu czer biase lbh 1k... jd klu awak mampu boleh la pergi putra...