Hb Low

Hai assalamualaikum nak tanya sapa ada pengalaman hb low masa mengandung, saya semalam baru buat buku, hb saya dah low... Saya kerap rasa sakit kepala, muntah2 badan rasa lemah... Saya bekerja Kadang2 bila badan x sihat kerap MC, ada x siapa boleh bantu dari segi pemakanan apa yg baik atau jus2 yg boleh bagi hb naik balik...

1 Balas

Jgn mkn maggie,kopi ,tea,coklat ni nures yg pesan kat sy,pagi2 tu mkn ubat elak kn 2 jm bru minum susu... tau tu yg bikin sup bji2 mcm kurma tu rebus dn Jgn taru gula minum tu hari2