saja tanya

hai assalamualaikum. nak tanya 14 minggu perut memang masih kecik ke? atau pun lain org lain jenis besar perut? #ingintahu

32 Balas

Sy pun perut nampak start 7 bulan dh ramai yg tegur.. lambat jgk org nk notice.. Awal2 mmg nampak mcm perut buncit je. Normal je mcmtu.

Saya jenis perut kecik..time dalam lr doc ckp baby 2kg ja ni tp kluar 3.3kg haha so sis relaks ja asalkan baby sihat okay ja

Tgk pada badan jgk sis... Klo mcm sy bdn besar skrg pregnant nk msk 7 bulan perut mmg nmpk besar jgk dh mcm nk bersalin dh🤣🤣🤣

lain org lain.. kdang2 ada 20 lebih weeks pun mcm kecik je lagi. yg penting baby sihat, dah puan pun jga diri jugak

Tgok pada org gak.. Sy pon sblum ni perut kecik even dah 5 bulan... Org tua ckp lau kulit nipis x nmpk agy

ikut org sis..saya skrg 5 bulan 4 hri dh tp perut still xnmpk..as long as doktor ckp baby ok tu alhmdulillah..

kalau 1st pregnancy mmg lambat nampak perut..ikut experience sy dulu hujung 6bulan preggy baru nmpk..

Ikut berat dan ketinggian si ibu. Kalau preggy first baby memang mostly lambat nak nampak baby bump.

Saya dah 7 bulan pun perut kecik mcm 4-5 bulan. Bila scan baby normal dan sihat so tak perlu risau

sy pn masuk 16 mnggu dah tp perut x nmpk. bby gerak ka tgh main kat dlm ka apa pn x rasa 😂