saja tanya

hai assalamualaikum. nak tanya 14 minggu perut memang masih kecik ke? atau pun lain org lain jenis besar perut? #ingintahu

32 Balas

14 weeks still early. Yang penting ibu kene sentiasa jaga kesihatan dan pemakanan

janji bila check-up kat klinik.. everything normal.. so xkisah klu perut kecik.

normal...sy dah masuk 20w pn masih x nmpk...nti msuk 7 bulan kot🤗😄

normal tu sis. saya pregnant 8 bulan baru perut besar org nampak.

mak sy ckp ikot org..mcm sy 10mggu perut da nmpk

saya da 18w pun kecik je pakai baju mmg tknmpk

saya pon baru sebulan kecik jugak sis heheh

sy 13w bru npk tp biasa je laa

tengok badan

depends