Sakit pinggul sebelah kiri ?

Hai assalamualaikum mummy. Nak tanya mummy kat sini ada sesiapa pernah sakit tak pinggul sebelah kiri sahaja? Tapi tak merebak ke peha. Bila nak bangun tido, tukar posisi tidur sakit. Nak jalan pun macam jalan ketam tak boleh twist badan sakit sangat. Bila angkat kaki belah kiri terus tangkap sakit tu, sakit sangat. Now dah 27w 5d. Yang ada pengalaman boleh share tak? Tq

1 Balas

ada. sy hehe..blah kiri plak terasa ..hr tu blah kanan. skrg mcm lebih ke kiri...lgi2 bgn tdo atau baring dr terlentang masa check scan kt kkia....tp bila dh duduk lama, okay ..ada la rasa sikit tp boleh ditahan