Sakit perut sebelah kiri bahagian bawah perut 😭

Assalamualaikum mummy2. 21weeks . Saya nak tanya, ada sesiapa dkt sini pernah sakit perut bahagian kiri sebelah bawah tak ?😭 taktahu nak ckp sakit tu mcm mana 😭 sakit sangat 😭

2 Balas

Better awk gi check, hritu sy sakit belah kanan. Lepas check air kencing semua, Dr ckp muscle pain. Ibu mengandung mmg selalu kena round ligament pain sbb rahim membesar

Saya pon belah kiri dkt bwh perut. Nk angkat kaki susah. Mcm bisa pon ade. Lepas suami urut, dia sendawa² keluar angin. Skrg rasa sakit tu kurg, dah boleh angkat kaki.