Sakit pinggul

Saya selalu sakit kat tulang pinggul belah kiri. Kadang tu sampai ke tulang peha. Boleh urut ke ? Mencucuk2 sakitnya. Berjalan pun senget sebelah 😭 boleh ke urut bagi hilang sakit ?

2 Balas

sya pn sama skrg..masa anak pertama sakit tulang pinggul sekali dgn sakit celah kelangkang.. nk jln pn seksa..

3mo ago

tu la tu..nak buat kerja rumah pun tak dapat..tak boleh nak bergerak sangat..memang suruh kita tidur je agaknya 🤣

Yup normal. Sy selalu kena masa 1st trimester. Bila dah 2nd trimester hilang terus rasa sakit 😂