Batuk pregnt 21w

Hai Assalamualaikum momy semua saya nk tanya apa petua ubat batuk untuk ibu pregnt Sya batuk sdah 3hari klu batuk smpai ke rahim sakit.sya sdah masuk 21w..esok ada app di klinik mcm tkut plk nk bgitau

1 Balas

Ketepikan takut tu. Nak sihat ke nak terus batuk? Itulah tempat sebaiknya untuk mengadu hal kesihatan kita dgn diberi ubat yg prescribed by doktor. Kalau saya batuk, saya minum air kosong secukupnya, makan buah tinggi Vitamin C, elakkan dulu makan makanan pedas, manis, dan bergoreng / banyak minyak. Dan riadah keluar ke Taman / pantai ambil udara segar

1y ago

Sama-sama