BABY 2020

Hai assalamualaikum mommies . Mesti ramai yg tgh preggy skrg kan ? Mesti ad jgak sekarang yg tngu masa untk melahirkan . Jom share ramai² brapa weeks dh kandungan tu & due bila . Sy sekarang 17weeks5days . Due 22/3/2020 . First baby . Ad tak yg mcm sy due bulan 3tahun depan jgak ? Hihi and sy doakan semoga awk & kndungan awk sihat dua dua & dipermudahkan segala urusan nanti . Aamiin ya rabbal alamin ?? #SajaTanya #FirstBaby

92 Balas

14w3d. Due 29.09.2020.. cpt la brakhir musim covid ni.. nak rasa brteman juga msk wad brsalin nnti