Bayi tak buang air besar.

Hai.. anak saya lahir pada 11 Jan 2020 jam 11.20 pm. Sehingga hari ini 13 Jan 2020 anak saya masih belum buang air besar. Sy dimaklumkan anak telah buang air besar semasa dilahirkan (dlm labour room) Adakah perkara ini normal? Apa yang perlu saya lakukan. Anak fully breasfeed. Kencing dan ada kentut. Terima kasih.

1 Balas

Jwpn dia normal ja wlpn soalan sis ni xtjwb lamanya.. Tp jgn smpai mkn msa bminggu dan bbulan.. Tu kena jumpa doktor klo rsa was2..