BERSALIN NORMAL

Alhamdulillah... Anak mama slmt dilahirkan pkul 11 lbih pg td... Baby Girl - 3.8kg EDD - 01/04/2020 DOB - 23/03/2020 tibe2 bngn pg keluar air... Ingat kn tkncing.. Rupa nya ketuban pecah... 50 min ke hosp.. 1jam lebih je dlm labour room.. Terima kasih ibu, ayah, suami tersyg sbb bnyk bg support wlaupun bby hanna xsabo kua tibe2.. Dgn keadaan skrg, suami nk naik ke Labour room x bole.. X dpt jmpe suami.. Pelawat langsung x bole masuk.. Tp doa dari kalian penguat utk bsalin normal.. Mama papa syg kn bby hanna..

BERSALIN NORMAL
90 Balas

Hehe sama berat anak masa keluar anak sy pun 3.8kg juga nama pun hanna 😂 hannah Adriana biniti Mohammad rezza ❤️✌🏻 skrg dah 5bulan lebih slmt berpantang sis 😘

4y ago

Waa.. Hanna jgk nme nye.. Huhu... Tq sis..

Tahniyah sis....sye baru ptg td masuk hospital sbb air ketuban sikit besalin pakse...skrg pukul 3.00 baru bukak 1cm...mcm mne nk bg cepat bukak jln ye sis???

Husband takleh teman ye sis dlm lr? 😭😭😭😭 Sbb covid ye? Sy tak lama lagi tgh tggu masa.. Sedihnya husband takleh teman 😭😭😭😭

4y ago

Allahu sedihnya 😢 bye tahniah sis dah selamat bersalin. Alhamdulillah. Selamat berpantang 💪

Alhamdulillah. Tahniah sis. Mudahnya bersalin. Sy pn tgh tggu hari ni. Doakn sy dprmudahkan urusan ya. Risau nk beranak dlm keadaan camni.

4y ago

Amiin. Tq sis.

Suami pon tak boleh masuk ke? 😔 Selamat berpantang sis. Semoga dimudahkan segala hal & sihat walafiat. Aamiinn. 💓⚘

Alhamdullillah . Tahniah sis .. selamat berpantang ..doakan Saya jgk ya sis .. doakan semoga Saya slmt bersalin

Alhamdulillah sis. Selamat berpantang. Koga mummy dan baby sihat sentiasa, dimurahkan rezeki yang diberkati 🌹

It's oke laa. Janji selamat semuanya. Jaga diri sis, selamat berpantang. Pastikan jaga kebersihan dan kesihatan.

Tahniah sis...sy 9.4.2020...seramm gk ni hari2 tnggu ada tnda x kuar 🤭🤭🤭..bb first xde pngalaman..

Tahniah sis..mesti bambam kan sbb bby 3.8kg..bleh share x sis slalu amalkan makan apa masa mngandung?😊

4y ago

Sy mkn main sebat je.. Huhu... Doc sruh control, x control pun.. 😂