Baby still tak boleh duduk

Hai, anak saya 9 bulan 4 hari. Sampai sekarang masih belum boleh duduk & merangkak. Bahaya kaa kalau macam tu? Tapi anak saya ada usaha untuk bangun, saya nampak dia ada cuba untuk angkat badan.

3 Balas

Hi. Anak usaha okay je mommy sambil tu tanya pada nurse masa check up. Normal tk macam tu. Perkembangan setiap anak berlainan.

milestone tiap baby berbeza. klu ada nampak baby ada usaha, encourage dia..bantu dia. lama2 dia boleh buat sndri

1y ago

ya ibu jgn risau ok, sbb bby ada usaha utk buat.

jgn risau sis... dia usaha tu..sis keep encouraging dia ..buat everyday tau ❤️