perancang kehamilan

hai.. ade tak yg merancang hanya guna kondom, tp hamil jugak?

6 Balas

Saya dan suami rancang guna kondom berjaya 2 tahun.. Lepas decide nk tambah anak, baru lekat. Pakai kondom wktu subur je, kalau xsubur xguna kondom

Pengalaman saya sendiri guna condom & pregnant beberapa tahun lepas. Bersama waktu subur. Sangat lah tak dijangka. Anak dah besar 😅

adaa. pakai implan pn blh pregnant, pakai iucd pn blh pregnant, makan pil pn blh pregnant..

boleh, kalau nk merancang guna condom, elakkan bersama time subur je

2mo ago

ada chance utk pregnant sbb walaupun guna kondom, ada masa akan tembus juga

ada je. kndom la paling sng nk tembus.

ada