37 minggu. darah dah keluar. tapi belum ada bukaan

hai ada yang sama situasi macam saya? macam mana nak bagi cepat bukak? saya selalu sakit sakit contraction kadang tapi takda bukaan. darah lendir dh kluar. orang lain elok je beranak🤣

3 Balas

Dah pi hospital? Mommy buat butterfly yoga. Atau mencangkung for 5mins. Berjalan2. Bersama ngn suami boleh buat jln buka cpt. Semoga permudahkan.

3y ago

Sama lah sis. Sy pun sama masa anak first 35 minggu. Bersin2 sekali keluar darah admit dua malam kt hospital utk observation pastu dah keluar sampai lah 40 minggu.

Kalau saya terus pergi hospital since nurse pun dah pesan kalau ada darah keluar terus pergi hosp

sama sis, dh kluar tnda tpi tkde bukaan lagi, pintu rahim tkbukk