Pregnant dan pinggang lenguh

Hai ada x mummy2 kat sini melalui tri ke 3 masuk 34 minggu ke atas asal baring pusing kiri kanan xselesa dan bila pusing badan kiri ke kanan tulang kat pinggang mesti berbunyi. Bukan pinggang shja kaki lutut pun pandai lenguh dan bila luruskan bunyi tulang lutut 😂 memang tulang2 berbunyi eh? Ada xalamai mcm sy. 1st pregnancy 1st mom

7 Balas

Sye bru msuk 19minggu tapi sama jugk mcm sis nk bgun dari katil or kerusi ke sakit sgt pinggang. Kalau time tido nk pusing kiri atau kanan pon sakit smpai bunyi letup2 tulang😂 sakit dekt pinggang and ponggong kadang tu smpai lutut. Normal ke untk rasa semua ni seawal 19minggu?🥲

Sy pn mcm tu msuk 35w ni makin terasa.. baring serba xkena, mengiring kiri sesak nafas, mengiring kanan plk sakit pinggang 🥲 tp enjoy ja laa pregnancy ni wlaupn sakit, nnti msti rindu plk, huhuu..

kurang kalsium kot awak. makan vitamin kalsium tak? saya pun mcm gitu juga tpi lepas makan kalsium tu dh kurang lenguh2

Sama laaa.... sy dgn scoliosis tulang blkng belok 35degree pn...seksa jugak NK pusing bdn Kiri knn time tdo

Tu normal mommy.. sebab baby dah mula berat.. 🥰🥰

normalah sis.. makin sarat mcm² rasa

normal puan. saya pon gitu.