Week 5 demam

Hai, ada tak mommy² kat sini demam bila dapat tahu pregnant? Saya start drpd dapat tahu pregnant sampai sekarang demam, batuk selsema. Check covid -ve. Kalau ada yg sama demam jugak agak² berapa lama boleh sembuh balik? #demamsemasamengandung

7 Balas

Tu salah satu tanda prgant jugak sis, normal, saya awal prganant, malam je badan panas, siang okey je, Malam tu selaly berselimut tebal. Saya tak selsema and batuk, tapi hidung saya selalu tersumbat. Sis boleh ke klinik, doc akan bagi ubat yang sesuaii.