Week 5 demam

Hai, ada tak mommy² kat sini demam bila dapat tahu pregnant? Saya start drpd dapat tahu pregnant sampai sekarang demam, batuk selsema. Check covid -ve. Kalau ada yg sama demam jugak agak² berapa lama boleh sembuh balik? #demamsemasamengandung

7 Balas

smelah.. demam 1 minggu lepas cek upt positif terus dpt alahan.. lepas 1 minggu demam,batuk2...mse demam tu cek covid test dua kali result -ve tp lepas demam jadi +ve..tmbh lg demam 1minggu so 2 minggu demam.. start minggu ke dua tu terus masuk hospital sbb alahan teruk sgt dan demam covid tu...