Week 5 demam

Hai, ada tak mommy² kat sini demam bila dapat tahu pregnant? Saya start drpd dapat tahu pregnant sampai sekarang demam, batuk selsema. Check covid -ve. Kalau ada yg sama demam jugak agak² berapa lama boleh sembuh balik? #demamsemasamengandung

7 Balas

saye vru baik demm jgk 😣 https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat