Week 5 demam

Hai, ada tak mommy² kat sini demam bila dapat tahu pregnant? Saya start drpd dapat tahu pregnant sampai sekarang demam, batuk selsema. Check covid -ve. Kalau ada yg sama demam jugak agak² berapa lama boleh sembuh balik? #demamsemasamengandung

7 Balas

Hi mommy. Saya demam sebelum dapat tahu pregnant. Bila pergi klinik dah 2w . 3-5 hari juga demam tapi kerap sakit kepala. Masa pregnant agak kerap saya demam. Kena banyak minum air ya mommy. Kalau tk larat boleh baring tapi kena buat kerja juga tapi jangan buat kerja berat