Similac Neosure

Hai, ada tak mommies2 yg bersalin baby premature 34-36 weeks. Then baby sihat, bagi susu badan dan campur similac neosure? Baby saya dah 8 bulan sihat sama macam baby biasa. Saya ingat nak tukar susu formula dia, sebab dr sebelum ni cakap anak saya dah tak kategori baby premature even dia lahir tak cukup bulan. Sebab similac neosure hanya for baby premature sehingga umur diaorang 12 bulan kan. Try bagi similac biasa anak saya reject 100%. Patut ke saya teruskan bagi dia similac neosure? Minta pendapat mommies2. Anak saya bf kalau dengan saya, dengan pengasuh sahaja yang minum fm.

2 Balas

hi sis nak tanya, texture susu similac neosure tu mcm mana ya? adakah bila bancuh ia pekat?

2y ago

Sy bancuh pekt nau