Susu Formula untuk Premature/pramatang

Boleh tak mommies share experience anak consume antara similac neosure, PreNan dengan Dupro prem. Yang mana sembelit berapa hari berak naik tak berat badan dan sebagainya

2 Balas

Ibu kena try n error. Tgk mana yg serasi. Anak saya minum PreNan naik 200g dlm masa 2 hari...lps tu try Similac Neo Sure. Alhamdulillah dedua susu tak da sembelit. Baby berak ok.

sy gune y Similac neo sure .ank serasi..berak xde prob.. naik sebulan sekilo lebih

2y ago

Thank you share ❤️