Kerap kencing malam

Hai ada tak korang yang macam saya kalau malam je kerap kencing 10 minit masuk tandas 10 minit masuk tandas kalau pagi tengah hari sampai petang tak kerap pulak kencing kadang 1 jam lebih baru ada rasa nak kencing kadang 2 jam baru nak nak kencing.. Tapi kalau malan situ lah saya kerap kencing nak tidur pun susah Hmmmmmm ada tak ibu sama dengan saya atau pun ibu2 ada alami sebelum ni Normal ke 😔😔

17 Balas

saya kalau minum air byk mmg rasa kerap nk kencing , tidur pun tk lena. Tips saya , kurangkan air je wktu mlm. bru la ok sikit