Ubat cairkan darah

Hai, ada tak ibu² dalam ni doktor bagitahu untuk makan ubat cairkan darah. #bantusharing

6 Balas

Saya... Sbb berat lebih 80kg masa booking tu. Doc ckp die prescribed ubat nie untuk mengelakkan high bp masa 3rd trimester nnt. But to be honest, sy stop mkn ubat nie. Body sy x boleh terima. Now im in 34 weeks, so far my BP was in border line. Neither i control my food at all. Morning sickness was too bad, i kept losing my weight.