Due bersalin 13/7

Hai ada ke kat sini yg sama due? Share la apa perasaan korang

24 Balas

Sy 12/7 skrg kerap rase contraction palsu..time tido mlm mmg xselesa..sengal bhgian pinggang dan sakit bwah ari ari🫠

saya due 2/7 and hari2 rasa excited bila nak jumpa baby ni. sekarang selalu kena false contraction.

1y ago

saya pun kerap mengeras sakit pinggang tp baby mseh aktif gerak sana gerak sini.... 36 minggu5 hari dah..

Sy 12/7, rasa mcm nk cpt2 bersalin, nk tso x boleh dah skrg ni.. Kiri salah, kanan salah.. Terlentang lg la..

16/7.. dah admit wad pagi ni sbb contraction lama.. dah masuk wad rasa sakit tu pun terus hilang. nervous betul😅

1y ago

tak bersalin lagi..admit wad 2hari tapi takda tanda, Dr bagi balik

due 9/7 ..berdebar, alert dgn gerak baby, false contraction, atau keluar dgn apa2 tanda bersalin

sy due 13/7. tp bau2 mcm kena serah diri awal sbb sy gdm😅😂 kalau awal beraya haji kt hosp la😅

1y ago

gdm on ubat ke sis

9 julai inshallah..tak sabar nak jumpa baby ..takut pun ada sakit besalin..🤲🏻

Samalah kita 13/7. Nervous sebab last beranak 8 tahun lepas, banyak dah lupa. 😁

13/7 hadir... baby lasak btul dlm perut, Blum ada tanda2 lagi nk bersalin .

sye sama 13/7. dh rasa kerap mengeras & sakit2 pinggang tp masih rilex2 lgi 😂😂

1y ago

sama la kerap mengeras and sakit pinggang