Frozen lauk berpantang

Hai. Ada ke ibu ibu di sini yang sediakan sendiri lauk frozen untuk berpantang nanti ? Saya bakal berpantang sendiri. So untuk memudahkan urusan suami, saya ingat nak masak awal2 dan frozen kan lauk2 tu semua nanti. Ada yang boleh kongsi pengalaman ? Terima kasih 🥰

1 Balas

haii , sya x pernah lagi frozenkan makanan .. mmg kalau suami dah start keje jadi sya sndiri laa kena bagi masa utk masak .. dah biasa berpantang sndiri so suami sedia potong smua bahan siap2 cuma sya campak masak je🤭 lagipun lauk sya simple je .. byk ke sup ayam bagi meriah susu badan ..