scan baby

Hai. Ad x yg scan baby masa 20w.. masa scan doc bgtau jntina lain. Then masa lahir jntina baby sebaliknya Pliz. Tgh cuba positifkan diri after 2 boys. N then yg bru scan ni pon doc ckap boy ?

40 Balas

Tahniah sis, jantina anak tu tak penting...bsyukur lah bila Tuhan anugerah kan sis zuriat, sbb ramai dkt luar sana yg bharap sgt nak kan zuriat.Mcm sy, 10 tahun baru dpt zuriat...tapi sy stsa dikelilingi org2 positive, jadi apa skli pun ptanyaan yg berbaur sindiran pada sy sblm ni sy tak ambil pusing,sbb sy tak nak stress .Lagipun yg menentukan rezeki sy hanya Tuhan...bt apa sy pusing kan diri dgn manusia yg Cuba bagi Saya rasa sedih, tak ada kebaikan bt Saya.Jadi sy harap sis dgn baby sis stsa sihat, semoga segalanya dipermudahkan bt sis.

5y ago

Ye sis.sebab tu sy tnya pengalaman org.. mna tau kemungkinan akan jd girl kan. Tpi org anggap lain. 😂😂 Tq sis utk doanya..