scan baby

Hai. Ad x yg scan baby masa 20w.. masa scan doc bgtau jntina lain. Then masa lahir jntina baby sebaliknya Pliz. Tgh cuba positifkan diri after 2 boys. N then yg bru scan ni pon doc ckap boy ?

40 Balas

Keinginan mnusia mmg sntiasa mhukan ape yg kite xde..sy mnnti dr ptnen kdua utk dpt gel..mncuba smpai ank ke 4..allah msih bg boy..mnusia sifatnye mmg bgitu..tipulah xde lgsung kcewa..saat kcewa mcm ni la syaitonnirrojim dtg mnccuk🤣🤣..bgi kite perasgka x baik pd allah..skrg sy ptnen ke 5..sy da lma redo msa ptnen ke 4 lg da redo..tp org keliling yg kdg buat sy stress..skrg ptnen ke 5 13w ade yg asik tnye da tau jntina ke blum..asal nmpk muka sy tnye mnda sma...

5y ago

Terima kasih sgt sis.. kata2 org mcm sis yg org sgt perlukan. Sy doakan ad rezeki kita untuk merasa ada puteri.. dan kalau xde pon..semoga kita sentiasa menjadi permaisuri di kalangan putera2 kita 😘😍😍