scan baby

Hai. Ad x yg scan baby masa 20w.. masa scan doc bgtau jntina lain. Then masa lahir jntina baby sebaliknya Pliz. Tgh cuba positifkan diri after 2 boys. N then yg bru scan ni pon doc ckap boy ?

40 Balas

Kenapa sampai serius sgt hal jantina baby ni? Kalau saya lah, tak kisah sederet pun sama jantina. Asal sihat sudah lah. Tak baik nak persoalkan semua kejadian Allah. Dah Allah bg rezeki anak, tak kisah lah boy ke girl, terima je lah. Takyah nak bersungguh2 sangat, kesian baby. And lagi satu, kalau sis nk sangat jantina baby mcm kemahuan sis, pergi buat ivf, bayar mahal2 boleh request jantina k.

5y ago

Bukan xnak la sis oii.. gile ke xnak anak.. sometimes tekanan dr family yg anda2 semua xtahu.. just mntak sokongan utk tenangkan diri..rupanya bawang je lebih la asian parents ni. Aduhaiii