scan baby

Hai. Ad x yg scan baby masa 20w.. masa scan doc bgtau jntina lain. Then masa lahir jntina baby sebaliknya Pliz. Tgh cuba positifkan diri after 2 boys. N then yg bru scan ni pon doc ckap boy ?

40 Balas

Ada..ms sy dulu bidan yg slalu urut tu ckp ank dlm perut lelaki psl baby suka duk sblh knn, p scan 4,5x nmpk lelaki 3x pastu ad 1x tu dr scan bgtau girl..tp dlm xsure cmtu la..hati ni xhrp sgt n beli je baju wrna unisex tu..walau dlm hati tu ad la hrpn sikit sbb ank sulung girl..ingtkn nk spsg la..cuma bila org bg hrpn tu kita mcm mindset oo lelaki la kot..dh la prgnt ank sulung alahan kuat, no 2 xde alahan..mil ckp mmg lelaki la kot. Tp sy prsn sy suka bunga..ms brnk tu nurse tunjuk tny ank awk boy ke girl, sy angkat kepala,ohh girl..ok je dlm hti jujur rs frust sikit..hehe..smp dkt baby umur staun ad yg ckp muka baby mcm boboy je..mjur la skrg prgai gegirl sgt rmbut pjg suka pakai gaun apa suma..hikmah dia sy pk jimat duit la psl leh recycle baju akak dia.😂😂.yg kalini plk pun xletk hrpn sgt ank lelaki..psl xleh tgok bunga jd muak pelik je..asyik nk mkn asam,suka seafood..xtahu ad kena mengena ke x..hehe..apepun enjoy our pregnancy journey n trima dgn syukur je apa jua dia bg kt kita ye wk 😘😘😘 #doaawkdptgegirlkalini

5y ago

Amin.. tpi sy dah terima seadanya.. hehe. Tq sis utk kata2 positif. Sakit hati baca komen yg lngsung xboleh nk paham org tnye based on pengalaman lepas. Tau2 siap doakan gugur la.. ap la.. busuknya la hti. 🤦🤦🤦. I love my baby...n my boys 😘