Hai. Sy skrg sudah 26w 4hari,kjp lagi masuk 7 bulan . Tadi sy dah mula rasa perut brlatih..

Hahah.. Sakit ohhh.. Buruk muka sy,annoying gila rasa tu sampai tertahan nafas tu mahu tahan.. Tapi still sy kuatkan hati sbb sy x nak spoilkan masa membaca komik kegemaran sy, siap mahu borak dgn husband.. 😑😑😑 Rasa dia tu kan,buat sy teringat masa sy tahan tunggu bukaan🤣🤣🤣 tapi sbb ni anak kedua,sy sudah sedia maklum sakit mcm tu mmg tandanya kontraksi.. itu ja lah awal pula rasa kontraksi kejam mcm tu nasib x lama.. Buruk sgt muka sy tu, mcm muka gangster💔😂 kalian pulak? Mcamana pglmn rasa kontraksi2 palsu tu? Sy rasa kontraksi palsu sy ni mcm anak dlm perut tengah cuba patahkan pinggang sy area sblh kanan sampai keras satu bdn,tegang rasanya sekali mcm nk meletop.. #ingintahu #kongsipengalaman

1 Balas

23:23pm 1 ogos 2021 ahad