Dry skin

Haaiii mommies semuaa. Ada tips tak utk kulit kering. Masuk 2nd trimester kulit jadi keriiiinnngg sangat. Lagi2 kat muka n bibir. Sapu lotion, bio oil, vaseline, lip balm dan seangkatan dgn nya pun kering juga. Minum air putih punya bnyk dah. Paling kurang pun 2 litre per day. Still so dry. ???

2 Balas

Kalo muka try pakai moisturizer himalaya. Tuk bbir sapu mentega,madu n jgn suka jilat bibir n cbut kulit bbir yg kering. Kalo nmpk kering amik tisu bsh or kaen bsh gosok lembut bg buang kulit kering tu.

saya guna rosken warna oren. tu memang 100% berkesan untuk saya. sebab kulit saya kering sangat2.