Gatal kulit muka

Macammana mummy kurangkan patchy,itch,dry skin kat muka? Saya sejenis kulit combination, bila mengandung ni, perubahan hormon menyebabkan kulit dagu sangat kering dan patchy. Ada yg experience benda sama? Mcmana nak atasi ya? Terima kasih🥰#1stimemom #pleasehelp #advicepls #firstbaby

Gatal kulit muka
2 Balas

sis boleh cuba brand watson water360. ni mmg utk kulit kering. sleeping mask pakai waktu malam, siang guna pelembap siang atas tu sapukan minyak argan 100% cold pressed dlm 2-3 titik mcm tu. ni apa yg kawan sy buat menjadi. habis pregnant dia x tukar dh produk lain dia maintain je guna water360 dgn minyak argan smpai skrg. cubalah sis

Pakai moisturizer byk2 & selalu