Loya, Pening kpla is back !!

Guyss.. mmg normal ke klu dh 8bulan lebih ni loya2, sakit kple mcm awl prgnnt dtg blik??lemah je bdn.. kdg xsjuk pon gigil..kdg rse mcm dmm tp xde demam pon..? ke dh tanda2 nk kne get ready ni? Sbb hritu DR ckp ad kemungkinan bby kluar awal..sbb sy trllu aktif..

2 Balas

Kbykkn kwn² sya ckp mcm tu sis.. Kmbali balik morning sickness mcm d awal kehamilan dulu.. Bykkn rehat ye sis.. N bykkn berdoa.. Semoga dipermudahkan urusan sis n baby.. 😘

5y ago

Ohh yeke.. alahaiii.. bdn pon dh lembik2 dh ha.. btw thnkss.. insyaallah amiinnn ☺️

sounds normal to me... just rest, drink lots of water/coconut water, take your vitamins and get lots of fresh air. Best of luck sis!