Berat turun dengan cepat

Hi guys .. sye pregnant 11minggu 2hari .. tp start dripde first check up berat makin menurun ..tapi makan jee cuma makan xbanyak sebab x lalu .. mual2 dan muntah tu ada . tengok Ayam je tak lalu .. jadi makan biasa2 jee . Ade ape2 effect x sbb tah la .. berat turun dengan cepat dan mendadak ..25 ni check up lagi .. comfirm nurse bebel 😭 #sispening#pleasehelp #bantusharing #firstbaby #ingintahu

13 Balas

sy alahan start 5w sampai lah 4month, tp berat xreti nak turun 😅, tp mujur jugak berat xnaik byk, xpew puan yg penting puan makan lah ape yg tekak lalu, tp vitamin kk bg jgn skip ye, try lah minum pati delima xde gula, rasa memang masam sy minum dgn ice alhamdulillah boleh telan dlm masa yg sme HB pon cantik xdrop 😊...jgn stress² tau enjoy ur journey