Berat turun dengan cepat

Hi guys .. sye pregnant 11minggu 2hari .. tp start dripde first check up berat makin menurun ..tapi makan jee cuma makan xbanyak sebab x lalu .. mual2 dan muntah tu ada . tengok Ayam je tak lalu .. jadi makan biasa2 jee . Ade ape2 effect x sbb tah la .. berat turun dengan cepat dan mendadak ..25 ni check up lagi .. comfirm nurse bebel 😭 #sispening#pleasehelp #bantusharing #firstbaby #ingintahu

13 Balas

Saya ikut diet gdm, berat turun jugak.. kena Bebel tu pasti.. hehe..

2y ago

trpaksa ikut diet.. gula Saya tinggi Masa minum air gula tu.. 11.2.. so Ade kelas dgn pakar pemakanan.. kena ikut diet pemakanan tu utk control gula..