Berat turun dengan cepat

Hi guys .. sye pregnant 11minggu 2hari .. tp start dripde first check up berat makin menurun ..tapi makan jee cuma makan xbanyak sebab x lalu .. mual2 dan muntah tu ada . tengok Ayam je tak lalu .. jadi makan biasa2 jee . Ade ape2 effect x sbb tah la .. berat turun dengan cepat dan mendadak ..25 ni check up lagi .. comfirm nurse bebel 😭 #sispening#pleasehelp #bantusharing #firstbaby #ingintahu

13 Balas

Saya total turun 4kg masa trim1..ok insyaAllah..nnt kang naik bnyk2 kena marah jgk 😅 makan ikut timing, baby sihat tu je harapannya