Hospital Bersalin

Guys nk tya skit, dekat area semenyih ,kajang atau kawasan yang berdekatan, hospital mana yg bgus utk bersalin, x kesah gov atau swasta?

4 Balas

Kpmc kajang, rm2199 first class tp ad 3 katil . Utk 1 bilik khas utk kaum krbat fmly rm2699 . Klau bby songsang doctor anita akn bantu utk implikasi jd normal. So far ok kwn my mom jiran lh kn,bln 3 hritu brsalin ok. Bby songsang dia betul kn blik. Xde jahitan.

Andorra..hihi xjauh sgt tu dr kajang

5y ago

Harga dia pn ok kt situ..hr tu sy baca friend fb sy, dia brsalin kt andorra xsmpai 5k pn total..brsalin normal

All the best

Kajang sis