Hospital Bersalin

Ada suggestion tak hospital swasta area kajang, bangi or balakong utk bersalin? Boleh bg sekali dgn hargaa?

2 Balas

Bersalin dkt kpmc kajang 1 class jgk tp 3 katil rm2199 ,nk private sorg utk fmly n kaum kerabat dlm rm2699 shj tp check up msti 2 kali dkt situ,skli check up rm15p, antara hospital swasta yg paling murah area selangor yg i dh survey sis. tp incase czer starting rm7500 bru survey mggu lps. Ni pon sy mnggu hari bersalin jgk.

5y ago

Itulah sy tgok jgk pakej yg ada, cuma nak tahu total berapa semua lepas bersalin. Company sy cover utk 4k, sy nak stand by balance tu je. Kot2, ada yg pernah bersalin situ boleh share total harga 😁

Nk tau gak hehe