Guys mcm mne cara nk pulih kan flu n batuk baby 6m ? Sye da try letak kentang dlm stokin yg dia pakai dgn sapu myk yg campur dgn bwg putih tp tak jalan.

4 Balas

Sapu kunyit hidup yang ditumbuk lumat pada T-area baby (dahi & batang hidung) untuk cepat keringkan hingus baby. Untuk batuk, saya apply garlic balm pada dada, belakang, tapak kaki baby & control makan sebab bf baby. Kurangkan makanan yang manis & bergula. Lebihkan makanan ada garlic.

klau breastfeeding. Ibu minum air yg dicampur madu kelulut + perahan lemon dlm 4-5 titis. Lps tu minum. Anak sy baru 2 bulan kena selsema batuk saya amalkan dlm 2 hari alhamdulillah lega sikit hidungnya. Takde tersumbat dah

5y ago

Haha. Ok ok kena cari nie. Thanks ye share 😊

letak kentang dlm sokin apa tujuan nye ye?🤔

5y ago

Tgok kt mr.google tuk pulih kan batuk n slesema

Cuba ni sis