7 Months Already! Yeayy!! 🤗🤗

You guys berapa bulan dah?

7 Months Already! Yeayy!! 🤗🤗
132 Balas

dah bersalin 👩‍👦 rindu pulak masa mengandung ni. hari2 sembang dengan dia. masa kita sedih, happy semua cerita kat dia 😢 bila ada masalah, cuba positif habis sebab ada dia. bila bosan, usap perut, kacau2 dia.. ada reaksi dari dia memang seronok la. tambah lagi kalau lapar, dia punya movement kemainn kuat 😂 haih rindu pulak. padahal esok baru cukup 7 hari pantang hahahahahaaa

saya dah 8bulan rasa xlarat dah nak bawak kereta... lagi xlarat melayankan kerenah staff kat office ni..Kadang2 blh bertukar jadi hijau🤭

9 bulan...harap isnin ni dipermudahkan bersalin.Aamiin.Tak sabar jumpa baby 😊

36 weeks 5 days.. ada rasa sakit2 suda.rasanya baby nak keluar awal kot..

38w6d.. doakan urusan sy dipermudahkan ye kwn2❤️

8 buln dh scn kepala bby dh kt bwh tnggu je lah ms nye nti🤗

Sama kita 7bulan 🥰🥰 Semoga kita semua dipermudahkan ❤️

4y ago

🤭 Ni status sya 3 bulan leps...sya dh pon slmat brsalin and sedg brpantang skrg bru 21 hri brpantang...smoga urusan awk2 semua diprmudhkn, 😊

Alhamdulillah, mnggu depan kandungan masuk 5 bulan ☺️

39weeks. menanti dan terus menanti kelahirannyaa

9bln dh.. tunggu hari nk bersalin je ni 🥴🥴